Portfolio

Mobiel Pleegzorg

TipoTango

Voor TipoTango, een tango vereniging, een compleet nieuwe website gebouwd.
Voor de nieuwe WordPress site was het van belang dat het evenementen functionaliteit zou bevatten en dat het tweetalig zou worden (Nederlands en Engels).
Een nieuwe site was nodig omdat de oude site niet meer goed te beheren was. Dit was omdat verschillende van de gebruikte plugins niet meer verder ontwikkeld werden, met als gevolg dat ze niet meer goed werkten met nieuwe WordPress versies.

website:  www.tipotango.nl
Mobiel Pleegzorg

Mobiel Pleegzorg

De website van Mobiel Pleegzorg was een verouderde statische HTML site. De wens van de klant was voor een modernere site met al de mogelijkheden die een CMS zoal kan bieden. Voorkeur ging naar een website gebaseerd op WordPress.
Ik was verantwoordelijk voor de gehele technische implementatie van deze WordPress site.

Bestaande Woningbouw

Bestaande Woningbouw

Voor deze website leverde ik de technische ondersteuning voor de gebruikte WordPress theme en WordPress functionaliteit.

Mobiel Pleegzorg

Goedbeheer

Goedbeheer had een duidelijke wens. Een WordPress website met als gekozen theme de Twenty Twelve theme. Dit komt goed overeen met het Compleet pakket.
Bovenop het Compleet pakket werd als extra plugin nog een security plugin geïnstalleerd & geconfigureerd.

Vega Multivisuals

Vega Multivisuals

Vega Multivisuals maakt onder andere video producties. Het bedrijf had nog geen website maar het was noodzaak om de video producties voor promotie te kunnen tonen.
Realisatie: De website is een website op basis van WordPress. De wensen van de klant zijn terug te vinden in de gerealiseerde website: zelf in de website de video producties kunnen toevoegen en veranderen, een ongecompliceerde website, met een donkere uitstraling.

WaterstadMakelaars

WaterstadMakelaars

Waterstadmakelaars.nl (makelaar in Rotterdam) had eerst een website op basis van een abonnement. En die was te prijzig.
De website is nu een WordPress website op basis van een WordPress premium template. Zodoende was het mogelijk om snel en kosteneffectief deze oplossing te implementeren . Tevens kan de website eigenaar nu zelf de website inhoud veranderen.

Stiog

Stiog

Verantwoordelijk voor de installatie en configuratie van WordPress en de theme die de klant gekozen had, en de nodige plugins. Verder heb ik verschillende kleine aanpassingen verricht, zoals een header aanpassing.