De volgende links, die ik onlangs tegenkwam, zijn vooral bedoeld voor WordPress eindgebruikers. (Dus het zal niet gaan over PHP, Ajax, MySQL, enz.)

  • Gevaarlijke “Gratis” Premium WordPress Plugins – Duidelijk beschreven artikel (al is het wat technisch) over mogelijke gevaren van het gebruiken van een premium plugin dat als “gratis” elders op het web aangeboden wordt.
    De vraag die je jezelf moet stellen is: Waarom is deze plugin die eerst $$ koste, nu “gratis”?
    In de beschreven cases wordt zijn de aangeboden “gratis” plugins kwaadwillig gemodificeerd zodat ze achterdeuren, reclame, verstopte links, of SPAM bevatten.
    Geweldig artikel! En een waarschuwing voor ons allen.
  • The Best Completely Free WordPress Business Themes 2014 – Een mooie lijst van gratis WordPress Business Themes (al vind ik het wat te vroeg om dit nu al tot de beste van 2014 uit te roepen!) Alle themes staan in de officiële WordPress Theme directory. Deze themes zijn dus allemaal door de WordPress Theme Review Team gecontroleerd op fouten en gecheckt dat ze de juiste standaarden gebruiken, voordat ze in deze directory ter download aangeboden worden.
  • WordPress 3.9 Release Date – Officieel bevestigd, en is op 16 april. Eerste wat ik doe, na de upgrade natuurlijk, is kijken hoe het direct plakken van tekst uit Word uitpakt.